Min käre make överraskade mig med en födelsedagsmiddag på Villa Källhagen, ännu mer överraskad blev jag när min syster och föräldrar även dök upp. Så trevligt Jag och sis satt mitt emot varandra och fick en chans att "catch up".
Kvällens tema för midda var Alscace med Michel Jamais - god mat och goda viner.
Förrätt #1 vit sparris med hollandaise och hummervinaigrette
med Ste Catherine Pinot Gris -08 & Heimbourg Pinot Gris -08
Förrätt #2 Anklever med ankrillette och liten sallad
Gewurztraminer Grand Cru Altenberg de Bergheim Vendanges Tardives -07
Huvudrätt #1 Bakad bleka med spetskål, löjromspotatis stomp och vitvins sås
Riesling Cuvée Frédéric Emile -05 &
Riesling Heimbourg -08
Huvudrätt#2 Grillad majskyckling med vårprimörer och mandelpotatispuré samksatt med comtéost
Pinot Noir Grand H -07
Dessert Yougurthmousse med rabarber medn mandelmaräng samt jordgubbar och rabarberglass
Pinot Gris Altenbourg VEndange tardive -05
En fantastisk middag! Den här typen av middagsevenemang får mig att sakna restaurangbrannschen väldigt mycket.
Sköt om er och njut av solen
No comments:
Post a Comment